HVB Estafettemarathon

HVB Estafettemarathon

Op zondag 24 juni 2018 organiseert HVB een estafettemarathon ter ere van het tienjarig bestaan van de vereniging.

Zowel leden als niet-leden kunnen zich in groepjes van twee tot zes personen inschrijven. Wil je graag meedoen, maar kun je geen groepje vormen? Geen zorgen, wij koppelen de singles zodat iedereen kan deelnemen!

Elke groep loopt of fietst de afstand van een marathon (42,195 kilometer). Het parcours gaat van Ewijk naar Beuningen, Winssen, Bergharen en weer naar Ewijk. Onderweg is er om de vijf kilometer een punt waar lopers en fietsers kunnen afwisselen. Om de tien kilometer is er een rustpunt waar een hapje en een drankje aanwezig is voor de deelnemers.Voor sanitaire voorzieningen wordt natuurlijk ook gezorgd.

Starttijd is om 9.00u vanaf het clubhuis, eindtijd is om 15.30u. Omdat we plezier en meedoen belangrijker vinden dan winnen is er geen tijdregistratie aanwezig. Deelname voor leden is gratis, niet-leden betalen €7,50.

Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail (hardloopverenigingbeuningen@outlook.com) of stel je vraag aan een van de leden van de organisatie (Wil, Derk, Bastiaan, Jos en Karin).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *